...
Home / Zidne obloge

Staklene zidne obloge

IMG-1fc8a8e3b61481ea8065e147d938f561-V (1)

Ukoliko želite da vaše kuhinje budu moderne i u skladu sa novim trendovima, ono što će ih učiniti takvim su svakako staklene zidne obloge. Čine prostor elegantim i funkcionalnim, a na sve to, estetski su veoma privlačne. Pored tog estetskom momenta, staklene zidne obloge imaju još mnoštvo prednosti. Jedna od njih je svakako brzo i jednostavno čišćenje, što korisniku značajno štedi vreme. Staklo se na vrlo jednostavan način čisti vlažnom krpom, nakon čega je ova staklena povrština kao nova. 

U ponudi naše staklorežačke radnje imamo široku ponudu boja kako biste svoj kuhinjski prostor učinili jedinstvenim i unikatnim. Bez obzira da li se odlučite za suptilno providno staklo ili obojeno koje će prostoru dati živost i energiju, sasvim je sigurno da nećete pogrešiti. Koristimo najkvalitetnije materijale kako bi našim klijentima priuštili samo najbolje. Prave se od emajliranog kaljenog stakla, što garantuje vrhunski kvalitet. 

 Ukoliko želite da vaša kuhinja ima personalizovani momenat, tu smo da ispunimo i tu vašu želju. Po vašoj zamisli nudimo vam i opciju štampe na staklu. S obzirom na kvalitet staklenih zidnih obloga koje nudimo, garantujemo njihovu izdržljivost i čvrstinu, a takođe i otpornost na vlagu i toplotu. Moći ćete bez ikakvih posledica da uživate u vašoj idealnoj kuhinji. Staklene zidne obloge se neretko koriste i zbog zaštite samog zida. Ukoliko ih pozicioniramo iza sudopere ili npr. šporeta, sasvim je sigurno da ćemo zaštititi zidove od masnih mrlja ili prskanja vode. 

Iz svega navedenog zaključujemo da su staklene zidne obloge jedan višenamenski element koji vam pored divnog vizuelnog efekta značajno olakšava i rad u kuhinji. Unaprediće izgled prostora a svojom korisnošću će vas apsolutno očarati. Odlučite se za staklene zidne obloge naše radnje, a mi vam obećavamo totalni fokus na vaše želje i zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.