...

Staklene Ograde

IMG_20220913_102040-Edit

Sve češći i popularniji izbor danas, zbog svoje otvorenosti a u isto vreme i sigurnosti su svakako staklene ograde. Očaravaju svojim izgledom i autentičnošću, te svakom prostoru daju posebnost i specifičnost. Vizuelno daju osećaj da je prostorija u kojoj se nalaze dosta veća nego što zapravo jeste, što predstvalja izuzetnu prednost. Postavljamo ih na vašim balkonima, stepenicama, bazenima, ali i drugim vrstama prostora u skadu sa vašim željama i preferencijama. Izrađujemo ih od raznih vrsta stakla te su dostupne staklene ograde od kaljenog, laminiranog, kaljeno-laminiranog stakla, što ih čini dodatno izdržljivim i otpornim na udarce. 

Staklene ograde se lako uklapaju u svaki prostor te daju moderan izgled koji će privlačiti poglede. Naše staklene ograde pružaju izuzetnu stabilnost, jer je staklo koje koristimo za izradu pravljeno na poseban način kako bi mogli da garantujemo čvrstoću i otpornost. Prilikom montiranja se koriste specijalni nosači koji eliminišu rizik od pada staklene ograde te ulivaju dodatnu sigurnost. Ono što garantuje čvrstinu ograde su i stubovi koji se izrađuju od inoxa. Ova vrsta stubova uliva dodatnu sigurnost da se neće dogoditi oštećenja ali štiti i od korozije. Ono što ograde čini fleksibilnim te daje opciju da budu montirane i na neka nepristupačna mesta su bočni nosači.

Ukoliko naše staklene ograde koristite u nekom prostoru sa predivnim pogledom, one su svakako pravi izbor. Omogućiće vam da nesmetano uživate u savršenom pejzažu uz osećaj potpune zaštićenosti. Mogu biti providne ali i u boji, što će dizajn prostora u kome se nalaze učiniti posebnim i primamljivim. Odabirom boje činite da vaše staklene ograde budu autentične i da se izdvajaju iz mase. Naše staklene ograde su pravi izbor za vaše prostore, koje će pored nezaobilaznog vizuelnog utiska pružiti i vrhunsku funkcionalnost. Uverite se u naš kvalitet i odličnu uslugu koju ćemo vam priuštiti.

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.