...

Staklene Pregrade

20200311_230412

Jedan od glavnih elemenata naše staklarezačke radnje su svakako staklene pregrade. Ukoliko vam je potreban odvojen prostor u okviru vašeg doma ili ipak poslovnog prostora, staklene pregrade su idealno rešenje za vas. Postići ćete razdvojenost prostora uz elegantan izgled koje one sa sobom nose. One su multifunkcionalne i imaju široku primenu. Koriste se u različitim vrstama prostorija, kako privatnim tako i poslovnim, te sa sobom donose svetlost i otvorenost prostora, što boravak čini prijatnim. Estetski su vrlo primamljive, te će svaki prostor u kome se nađu učiniti lepim i posebnim.

U zavisnosti od vaših potreba, naše staklene pregrade mogu biti jednoslojene i višeslojne a takođe mogu biti fiksirane ili pomične.  Apsolutno ćemo vam izaći u susret. Pored estetskog momenta, staklene pregrade odlikuje i izuzetna funcionalnost jer obezbeđuju prostoru prirodnu svetlost. Takođe, jedno od posebnih prednosti i ono na šta se obraća posebna pažnja pri izradi je i sigurnost. Staklo se obrađuje na takav način kako bi se njegova čvrstoća držala na visokom nivou, te postigla adekvatna otpornost od udaraca i ogrebotina. Mogu da se koriste specijalne vrste obojenog ili refleksnog stakla kako bi se postigao poseban utisak ili efektnost.

Staklene pregrade se koriste u raznim vrstama prostorija, u restoranima, tržnim centrima, poslovnim prostorima ali i kućama i stanovima. Njima se postiže prozračnost prostora i moderna atmosfera. U vašim domovima će se istaći kao neizostavani detalji u kuhinjama, kupatilima ili bilo kojoj drugoj prostoriji, u skadu sa vašim željama i potrebama. Staklene pregrade su nezaobilazan segment naše staklarske radnje koji u sebi kombinuje estetski momenat, funkcionalnost ali i sigurnost. Spremni smo da ispunimo sve vaše specijalne zahteve, te da zajedno postignemo rezultat kojim ćete biti zadovoljni. Naši stručnjaci za staklo će pronaći najbolje rešenje za vas i vaš radni ili životni prostor, te ako vam je potrebna staklena pregrada koja je apsulutno prilagođena vama i vašim idejama i zamislima, kontaktirajte nas.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.