...
Home / Tuš kabine

Tuš kabine

O tuš kabinama

Tuš kabine po meri

Tuš kabine po meri su idealan način da savršeno uklopite sve elemente vašeg kupatila na pravi način. One su mesto relaksacije i opuštanja, te je jako bitno da budu urađene tako da apsoulutno zadovoljavaju sve vaše standarde.

Ono što tuš kabine po meri izdvaja od onih običnih jeste definitivno to što se izgred i veličina mogu apsolutno prilagoditi svakog vašoj želji. Vaš je izbor da li želite okruglu ili kvadratnu tuš kabinu po meri, a naše je da vam taj vaš zahtev realizujemo. Čak i ako je prostor u vašem kupatilu malih razmera, naš stručni tim će na najbolji način iskoristiti svaki centimetar prostora te pozicionirati tuš kabinu tako da se u njoj osećate komforno. Preciznim merenjem prostora dobijate idealno popunjen prostor.

Biramo za vas najkvalitetnije staklo koje je zbog sigurnosti obično kaljeno ili laminirano. U ponudi su razne vrste stakla koje odaju jako lep vizuelni utisak, bilo da je u pitanju providno, matirano ili obojeno staklo. Naše tuš kabine po meri se obično prave od specijalno tretiranog stakla koje se čisti na posebno lak način. Na njemu je znatno smanjeno taloženje kamenca, što znatno štedi vreme čišćenja kabine.

Takođe, ono što dodatno može personalizovati vašu tuš kabinu po meri je rasveta, te je ugradnja specijalnih led sijalica takođe moguća. Naši stručnjaci sa posebnom pažnjom montiraju tuš kabine po meri poštujući sve sigurnosne standarde. Krajnji rezultet je tuš kabina izrađena u skladu sa svim vašim željama i zamislima.

Dozvolite da zajedno napravimo idealnu tuš kabinu po meri, koja će prestavljati vašu oazu mira i opuštanja. Uz garanciju kvaliteta, napravićemo kutak u vašem stanu koji će vam biti omiljeni, nezavisno od toga da li želite klasiku ili ekstravaganciju.

Vedran Pelemiš

Vlasnik

Tuš kabine po meri i želji

Vedran Pelemiš

Vlasnik

Popularno

Tuš kabina sa staklom u boji

" Tuš kabina po meri i želji "

Vedran Pelemiš

Vlasnik

POPULAR COURSES

Zamagljeno staklo

O tuš kabinama

Tuš kabina po želji klijenta

Izrađujemo tuš kabine po meri prema vašim zamislima i željama, uzimajući u obzir funkcionalnost i dizajn.

Provido staklo

Tuš kabina

Klizna vrata

Tuš kabina

Pravougaona

Tuš kabina

Staklo u boji

Tuš kabina

Godina izkustva
0 +
Završeni Projekti
0 +
Saradnici
0 +
Zadovoljne mušterije
0 +
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.