...

Home / Kontakt

Polisa o poštovanju privatnosti

Privatnost svakog posetioca ovog sajta nam je izuzetno važna. U ovoj polisi o poštovanju privatnosti biće objašnjeno kako i na koji način se koriste ali i štite vaši lični podaci ostavljeni na ovoj web lokaciji. Pročitajte pažljivo i informišite se o svemu što vas zanima.

Prikupljanje ličnih podataka

Ulaskom na naš veb sajt, određeni podaci, kakvi su npr vaša IP adresa, lokacija, jezično područje i slično se automatski prikupljaju. Ova vrsta podataka se isključivo koristi da bi se ostvarila bolja interakcija između korisnika i pružaoca naše usluge, to je jedina svrha. Ukoliko prilikom boravka na našoj veb lokaciji ostavite neki od vaših ličnih podataka (e-mail adresa, adresa stanovanja, broj telefona itd.), oni se koriste samo i isključivo zbog pružanja boljeg kvaliteta usluge vama, bilo da je u pitanju realizovanje narudžbe ili popunjavanje neke vrste obrazca na našem sajtu.

Zaštita podataka

Bilo kakvi vaši lični podaci prikupljeni na našem sajtu, neće biti deljeni sa trećim licima bez vaše prethodne saglasnosti. Lični podatak ostavljen na našem sajtu koji dobrovoljno podelite sa nama biće upotrebljen isključivo za realizovanje komunikacije sa vama te da bi vam pružili informacije koje su vam potrebne. Koristimo posebne metode kako bi se sprečila bilo kakva zloupotreba ličnih podataka.

Kolačići i slične tehnologije

Naš veb sajt koristi kolačiće i slične tehnologije isključivo u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, te da bismo imali uvid u vaše interakcije na našoj veb lokaciji. Kolačići pamte vašu putanju po sajtu te sadržaj prilagođavaju tako da on apsolutno bude u skladu sa vašim preferencijama. Vi samostalno odlučujete da li ćete dopustiti našoj veb stranici da koristi kolačiće ili ne.

Prava korisnika

Ukoliko u bilo kom momentu želite pristupiti vašim podacima koje čuvamo, bilo u svrhu ispravljanja istih ili ukoliko imate zahtev da vaši podaci budu obrisani iz naše baze, na to apsolutno imate pravo. Kontaktirajte nas, rado ćemo vam izaći u susret.

Promene u politici privatnosti

S obzirom na činjenicu da se polisa o upotrebi podataka periodično ažurira, kako bi bila u skladu sa promenama u regulativama i praksi, savetujemo vam da redovno čitate obaveštenje o upotrebi podataka, kako biste uvek bili u toku.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam potrebne informacije, osećajte se slobodnim da nas kontaktirate putem mejla ili broja telefona koji su istaknuti na sajtu. Tu smo za vas.

Staklo Pelemiš

Kontakt

Lokacija

Zemun

Kancelarija

info@staklopelemis.com

podrška

info@staklopelemis.com

Bežanijska 23, Zemun
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.